Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  TESS med automatisert integrert...

TESS med automatisert integrert forsyning på OTD2016

TESS_Uptime-w

Hos OTD-veteranen TESS på stand nummer B-2014 er det morgendagens fleksible og automatiske integrerte forsyningsløsninger som er i fokus. Vareautomaten TESS Uptime er klar til å følge opp suksessen fra årets ONS, og får støtte av ConTESS med forsyningsløsninger i containere. OTD 2016 arrangeres 19. og 20. oktober i Sotra Arena i Bergen.

TESS har gjennom historien levert en rekke løsninger for integrert forsyning tilpasset kundenes behov for kostnadseffektiv vareforsyning. I dag har automasjon og digitalisering en sentral plass i løsningene. TESS lanserte vareautomaten Uptime i 2015 som i år har fått selskap av en RFID-styrt lagercontainer med konseptnavnet ConTESS. Containerløsningen er for tiden ute i pilotdrift hos en kunde. ConTESS kombinerer de grunnleggende tjenestene innen integrerte forsyning (Inventory management) fra TESS.

 

Små automater

TESS Uptime vareautomater er allerede i drift hos flere industribedrifter. Så langt er erfaringene meget gode. Bruken av automater viser at kundene sparer 15–30 prosent på forbruk, sammenliknet med tidligere uttak. I tillegg kommer fordeler som uttakskontroll, automatisert kontering, automatisk varsling til TESS for etterfylling – og høy grad av orden og ryddighet med integrerte returpunkter.

 

ConTESS – container med RFID

I ConTESS er RFID-teknologi, adgangskontroll og kundetilpasset produktutvalg satt sammen i en innovativ løsning. Uttak registreres automatisk og kan konteres til et prosjekt eller med et referansenummer direkte i containeren. Etterfylling varsles TESS automatisk. All nødvendig informasjon og uttaksstatistikk er lett tilgjengelig for både kunden og TESS. Integrerte forsyningsløsninger fra TESS bygger på mer enn tjue års erfaring. Både utviklingsperioden og pilotdriften hos kunden viser at ConTESS er en forsyningsløsning for fremtiden.

 

Slanger og tjenester

Som alltid på OTD, har personell fra TESS nøkkelkompetanse innen slanger, slangetilbehør og tekniske tjenesteprodukter. Den siste oppgradering av TESS Hose Management, som er vedlikeholdsprogram for slanger og et Lean-konsept fra TESS ble lansert i sommer, og blir demonstrert for interesserte på messen.

TESS har stand nummer B-2014.

For mer informasjon: TESS as, v/ Arne Braadland, mob: 994 96 741, e-post: arne.braadland@tess.no, www.tess.no