Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  Skaper fremtidens automasjonspartner

Skaper fremtidens automasjonspartner

Braadland_Finn_Eirik_Eilertsen_Bjørn_Nysted-w

Braadland Automasjon er kjent som problemløsere innen automatisering av næringsmiddel- og prosessindustrien. – For å styrke vår posisjon har vi nå inngått samarbeid med  Nortelco Gruppen, sier daglig leder Finn Eirik Eilertsen (tv), her sammen med Bjørn Nysted i Nortelco Gruppen.

 

For å styrke og videreutvikle denne posisjonen, har vi lenge vært på jakt etter en samarbeidspartner som kunne bidra til å øke vårt potensial i markedet. Det har vi nå funnet i Nortelco Gruppen.

 

Nortelco satser videre

Bjørn Nysted i Nortelco Gruppen sier at Braadland Automasjon passer perfekt med deres langsiktige planer. Nortelco har kjøpt opp to andre selskaper som sammen med Braadland vil utfylle hverandre og styrke posisjonen i markedet ved å tilby kundene et enda bredere spekter av produkter og prosjekteringskunnskap.

Daglig leder i Braadland Automasjon, Finn Eirik Eilertsen, er meget fornøyd med denne overtakelsen og sier at dette er den åpningen de har ventet på, og vil satse for fullt på et tett og fruktbart samarbeid innen et spennende marked som etter en periode med nedgang nå er i bedring.

 

Økt produktspekter og omsetning

Braadland Automasjon vil videreføres som eget selskap under navnet Nortelco Braadland AS. Nortelco Gruppen eier fra før Nortelco Scantron AS som driver innen industriell måling og dekker områdene veiing, display, flow og trykk. Sammen med AD Elektronikk AS, som er distributør av automasjonsprodukter og har hovedfokus på industriell kommunikasjon, satser Nortelco bevisst og langsiktig innen automasjonsbransjen. Målet er å bli en aktør som kan konkurrere med de store, men samtidig ha smådriftsfordelene. Nortelco Gruppen er ikke fremmed for å overta ytterligere selskaper som gir synergier til automasjonskonseptet.

For mer informasjon: Ing. E Braadland AS, v/ daglig leder Finn Eirik Eilertsen, mob: 456 39 000, e-post: finn@braadland.no, www.braadland.no