Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  Seco utvider sortimentet av Duratomic:

Seco utvider sortimentet av Duratomic:

Seco_Duratomic-w

TK-skjærsorter for dreiing i støpejern

Secos nye TK1501- og TK0501-skjærsorter er laget med den nyeste utviklingen med Secos Duratomic-beleggingsteknologi.

De nye dedikerte sortene for dreiing i støpejern oppnår et nytt nivå av robusthet og slitestyrke, i tillegg til at de reduserer forbruk av verktøy og kan behandle flere deler pr. skjær. Med den nyeste Duratomic-teknologien gir disse nye sortene et større utvalg bruksområder og en generell økning i levetid og produktivitet for verktøyet. Secos eksklusive Duratomic-prosess manipulerer aluminium og oksygen på atomnivå for å skape skjærbelegg med uovertruffen robusthet og slitestyrke. Balansen mellom robusthet og hardhet oppfyller de høyeste ytelsene konsekvent og pålitelig.

TK1501 og TK0501 integrerer Secos Edge Intelligence-konsept som kombinerer omfattende erfaring og kunnskap i hver skjæregg for alle krav til bruksområder. Chrome-fargen på skjærene gjør det enkelt å finne ut om skjæreggen har hatt kontakt med et arbeidsstykke. Skjærene er optimalisert for å gi høyest mulig kontrast for å gjøre det enkelt å finne ut når en skjærkant er brukt, selv under forhold med lite lys. TK1501- og TK0501-sortene Chrome-detekteringsfunksjon bidrar til en potensiell 30 % reduksjon av forbruk på grunn av for tidlig kasserte skjær.

Skjærene gir økt produktivitet takket være høyere skjærehastigheter og økt mating. Dette r

For mer informasjon: Seco Tools AS, v/ Terje Sivesind, tel: 67 92 73 03, e-post: sivesind@secotools.com, www.secotools.com/tkgrades