Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  PartnerPlast på OTD:

PartnerPlast på OTD:

PartnerPlast_MudMat-w

Kjøper MudMat og PipeMat fra Installit

PartnerPlast har kjøpt produkteierskapet for MudMat, en subsea beskyttelsesmatte som er utviklet av Installit.

Matten blir produsert av PartnerPlasts datterselskap Molstad Modell & Form, og vil inngå i PartnerPlasts portefølje av beskyttelsesprodukter i polyuretan spesielt rettet mot subsea- og offshoremarkedet.

 

Svært godt salgsapparat

Installit vil fortsatt bidra til videreutvikling og salg av MudMat og tilsvarende produkter. Kjøpet inkluderer også PipeMat.

– PartnerPlast og Installit har tidligere inngått en samarbeidsavtale knyttet til utvikling av produkter, og det at PartnerPlast nå overtar produktrettigheten til MudMat er en følge av det gode samarbeidet som vi har hatt til nå, sier daglig leder i Installit, Ivar-Andreas Monefeldt.  – PartnerPlast har et svært godt salgsapparat, og det er et stort potensial for å kunne levere MudMat til et større marked. Vi ønsker å satse videre på utvikling av produkter som etterspørres i bransjen, og samarbeidet med PartnerPlast blir viktig framover.

– Produktet passer godt inn i vår strategi om å utvikle gode beskyttelsesprodukter i PUR for eksisterende og nye kunder, sier salgssjef for PartnerPlasts polyuretanavdeling Molstad Modell & Form, Tore Lien. – Vi er en ledende leverandør av beskyttelsesprodukter for kabler, risere/stigerør og strukturer i sjøen. MudMat er et verdifullt tilskudd til vårt produktspekter.

PartnerPlast vil være tilstede på stand 4046 i hall B under årets OTD messe i Bergen.

For mer informasjon: Tore Lien salgssjef PU division, Molstad Modell & Form AS, mob:  950 24 425, e-posttore.lien@molstad.no, www.molstad.no