Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  Elfa Distrelec utvider sortimentet...

Elfa Distrelec utvider sortimentet med produkter fra Schützinger

Elfa_Schuetzinger-w

Elektronikkdistributøren Elfa Distrelec utvider nok en gang sortimentet og tar inn et bredt spekter av innovative høykvalitetsprodukter fra Schützinger GmbH.

Selskapet, med hovedkontor i Stuttgart, tilbyr en rekke test- og målingsprodukter, stikkontakter og støpsler, for industrimarkedet. I tillegg utvikler de måleverktøysett for bilindustrien og skreddersydde kontakter på bestilling fra ulike bransjer. Schützinger sitt produksjonsnettverk vokser stadig og leverer i dag store kvantumsordre til kunder verden over.

– Med sitt brede spekter av utmerkede kvalitetsprodukter passer Schützinger perfekt inn i vår portefølje, og blir et verdifullt tilskudd til vårt eksisterende sortiment av målingsprodukter. Vi er veldig fornøyd med å kunne tilby våre kunder kvalitetsprodukter fra et selskap som er så rik på tradisjoner, sier Andreas Meier, Product Manager T&M at Distrelec/ELFA Group.

Elfa Distrelec distribuerer Schützinger-produkter til hele Europa. Nettbutikken har i dag ca. 750 forskjellige produkter. Utvalget av tilgjengelige produkter finner du her.

For mer informasjon: Elfa Distrelec AS, tel: 23 12 49 00, e-post: norge@elfa.se, www.elfadistrelec.no