Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess  »  AC10 frekvensomformer fra Parker...

AC10 frekvensomformer fra Parker Hannifin:

Parker AC10-w

Ekstrem IP66-miljøbeskyttelse med opptil 90 kW

Parker Hannifin, som er verdensledende innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider effektområdet for den populære IP66/NEMA med 4x-beskyttet, variabel frekvens i AC10 Compact Drive-serien opp til 90 kW.

AC10 IP66 er en av de minste frekvensomformerne som er på markedet. Den gir enkel og samtidig perfekt motorkontroll for daglig bruk som krever hastighets- eller momentkontroll i effektområdet 0,4 til 90 kW. Utvidelsen opp til 90 kW for IP66-serien er et direkte svar på markedets etterspørsel etter en frekvensomformer med større kraft som kan motstå tøffere miljøforhold.

 

Ytterligere miljøbeskyttelse

IP-klassifiseringer (Ingress Protection, inntrengningsbeskyttelse) er definert i den internasjonale IEC-standarden EN 60529. Det første tallet i klassifiseringen, som i dette tilfellet er 6, gjelder beskyttelse mot støv (6 betyr at enheten er støvtett). Det andre tallet i klassifiseringen, igjen 6, gjelder beskyttelse mot vann (6 betyr at kraftig vannsprut ikke skal trenge inn i enheten i skadelige mengder). Parker AC10 IP66 gir alle fordelene som alle frekvensomformere har i AC10-serien, men med ytterligere miljøbeskyttelse. Det er godkjent av IEC for bruk under vanskelige forhold.

For designingeniører og maskinbyggere gir AC10 IP66 en problemfri tilnærming til generelle bruksområder innen industriell motorkontroll innen en rekke forskjellige industrier. Dekselet på IP66 gjør det mulig å bruke enheten både inne og ute under tøffe forhold, for eksempel vaskeområder i matindustrien, og i avfallsanlegg og klimaanlegg.

 

Integrerte tastatur

AC10 IP66 har funksjoner som vanligvis forbindes med frekvensomformer med høyere spesifikasjoner. Den tilbyr sensorløs vektormodus, utgangsfrekvens på opptil 590 Hz, trefasede strømforsyninger på 230 V og 400 V i alle fem størrelser og full 150 % overbelastning i 1 minutt. Dessuten er den kompakte frekvensomformeren formet for å redusere tid og krefter som går med til å installere, konfigurere og sette i gang takket være det integrerte tastaturet. Til syvende og sist gir den en optimal løsning for OEM-maskinbyggere som ser etter en kompakt, kostnadseffektiv frekvensomformer med IP66-beskyttelse uten å gå på kompromiss når det gjelder ytelse.

Se også: http://solutions.parker.com/ac10drive