Forside  »  Moderne Produksjon  »  Prosess

Prosess


Mineralteknikk AS overtar Starclean avskrapere

– Det er et høydepunkt for vår bedrift å overta eneretten til salg og distribusjon av Starclean-produkter i Norge. Det sier daglig leder i Mineralteknikk AS, Arne Kenneth Øvstebø. Med hele verden som marked har Starclean et sterkt omdømme i bransjen innen rengjøringssystemer og båndstyringer, og har utviklet, produsert og distribuert høy presisjons transportbåndskrapere siden 1952.

Les mer

Fire ganger best i test

Våren er her, og for mange står vårrengjøringen for døren. Kärcher har et stort utvalg høytrykksvaskere for profesjonell bruk, hvorav flere har levert svært gode resultater i ulike uavhengige bransjetester.

Les mer

Billigere og enklere logging av inneklima

Finisterra AS har i over 60 år vært en ledende leverandør på instrumenter til måling av fukt, temperatur og inneklima. Selskapet har eneagenturet i Skandinavia for Protimeter, Tramex, og Hygrotrac, alle de ledende systemene innen fukt- og klimaovervåkning i verden. Kundene er blant annet er museer, statlige arkiver, de ledende entreprenører, skadesaneringsbransjen og privatpersoner. 

Les mer

Hydraulikkteknikk 10 år

Hydraulikkteknikk ble startet i 2004 av Morten Østlund i samarbeid med Hydex-gruppen. Hovedgeskjeften er import av hydraulikkomponenter tilpasset det norske markedet. Utviklingen av Hydraulikkteknikk har gradvis vært stigende, og i 2011 toppet det seg da selskapet ble kjøpt opp av TESS AS.

Les mer