Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter  »  Utvider og forbedrer sortimentet av...

Utvider og forbedrer sortimentet av batteridrevet verktøy

FACOM

FACOM tilfører ytterligere verdi til sitt innovative utvalg av batteridrevne verktøy, og kunngjør en rekke forbedringer av kjerneproduktseriene som er beregnet av fagfolk i industri- og bilbransjen.

En viktig oppgradering av FACOM 10,8 V og 18 V Lithium-ion batteripakkene innebærer celler med høyere kapasitet og lengre brukstid. Ved hjelp av en svært nøyaktig ladestatusindikator som er integrert i batteripakken, kan brukeren kan holde oversikt over hvor mye strøm som er igjen – uunnværlig for fagfolk som arbeider ute hos kunde eller under vanskelige forhold der batteribytte kan by på utfordringer. Forbedringer i den utvendige designen omfatter et yttersjikt av slitesterk termoplastisk elastomer (TPE), samt fester og innkapslinger i glassfiberforsterket nylon (GFE) som gir økt beskyttelse mot kjemikalier og fett. Begge deler reduserer risikoen for kostbare skader.

 

Beskyttet mot støv og vann

FACOMs kjerneutvalg av 18V verktøy leveres nå i en ekstra robust og slitesterk ToughSystem-koffert, noe som øker sikkerheten og beskyttelsen av viktige verktøy på anlegget, under alle forhold. Denne forbedrede oppbevaringsløsningen er produsert i svært slitesterke materialer og er tettet i samsvar med de strenge IM65-standardene, noe som garantert beskytter verktøyet mot støv og vann. Koffertene er utstyrt med solide og slitesterke metallåser, og de har fire praktiske håndtak – to av dem er forsterket med et yttersjikt av gripevennlig gummi, slik at koffertene blir mer komfortable å bære.

Dessuten er disse forbedrede oppbevaringsløsningene kompatible med et bredt utvalg av andre FACOM og DEWALT ToughSystem modulære verktøykofferter. Disse kan altså kombineres, noe som er svært praktisk og ikke minst nyttig for folk på farten. En premiuminnsats som er beregnet på oppbevaring av verktøy og tilbehør, kan også enkelt plasseres i en FACOM eller DEWALT verktøyvogn, om ønskelig. Ekstra beskyttelse og sikkerhet besørges med integrerte hengelås-øyne, noe som sikrer verktøyet om natten og når det ikke er i bruk på arbeidsplassen.

 

For krevende festeoppgaver

Det første produktet som er blitt oppdatert med disse innovative funksjonene, er den nylig annonserte batteridrevne høymoment muttertrekkeren FACOM CL3.CH18S på 18V, som har børsteløs motor og er særlig egnet for krevende festeoppgaver. Denne kompakte, ergonomisk utformede muttertrekkeren er utstyrt med det nye FACOM 18V Litihum-ion-batteriet med en kapasitet på 5,0Ah og et bransjeledende løsnemoment på 1,625 Nm. I tillegg gjør de tre hastighetsinnstillingene det mulig å velge optimalt hastighets- og momentnivå for det aktuelle bruksområdet.

Se også www.FACOM.com