Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter  »  Patentstyret lanserer nye nettsider

Patentstyret lanserer nye nettsider

Screenshot 2016-10-11 08.29.09

Sidene er nå tilpasset og brukervennlig for både mobil og nettbrett i tillegg til laptop og vanlige skjermer. – Denne tilpasningen krever en annen måte å strukturere informasjon på, forteller kommunikasjonsrådgiver og nettredaktør Ingvild Øverby. Hun vil gjerne ha tilbakemeldinger fra brukerne.

Patentstyret har en sammensatt kundegruppe. Nettstedet skal gi god og relevant informasjon til de kundene som vet lite om varemerker, design og patenter (IPR), i tillegg til å ivareta de profesjonelle brukere.

 

Noen av endringene:

Du vil fremdeles finne informasjonen som lå på de "gamle» nettsidene, men denne er nå organisert på en annen måte.

– I utviklingen av de nye nettsidene har vi ønsket å sette IPR inn i et bredere perspektiv. Vi har derfor valgt å bruke forsiden til å gi relevant informasjon til kunder som ikke kjenner fagområdet vårt, påpeker Øverby.

De nye sidene har ingen egen fane "For eksperter". Innholdet er nå strukturert slik at du finner "ekspertinformasjonen" sammen med øvrig informasjon.

 

Innhold på nettsidene på engelsk:

Det vil være lite innhold på engelsk på lanseringsdagen, men Patentstyret regner med at det meste vil være på plass også på engelsk i løpet av den første halvdelen av november.

 

Tilbakemeldinger:

Hvis du oppdager feil eller mangler, kan du sende en e-post til nettredaksjonen@patentstyret.no.Det finnes også en tilbakemeldingsknapp nederst på alle sidene. Tilbakemeldinger via denne knappen er anonyme.

– Håper du blir fornøyd med det nye nettstedet! avslutter Øverby.