Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter  »  Nordens fremste...

Nordens fremste overflatebehandlingsmesse

Scandinavian Coating_Carlsberg-w

Samling i København 2017!                                                                       

Scandinavian Coating – Nordens fremste overflatebehandlingsmesse ble i 2015 arrangert på Svenska Mässan i Göteborg. Nå vender den tilbake til Danmark, der messen ble holdt for første gang i 2011. Bildet: På programmet står også ølsmaking på bryggeriet Carlsberg.

 

15. og 16. mars 2017 møtes hele bransjen i Øksnehallen i København for å gjøre forretninger og knytte verdifulle kontakter. Scandinavian Coating har befestet sin posisjon som Nord-Europas ledende messe innen overflatebehandling, men nå vokser den seg sterkere også utenfor Nordens grenser. I 2015 kunne messen skilte med besøkende fra 15 land.

– Ved lanseringen av 2017-messen så vi en stor interesse, ikke bare fra svenske og danske bedrifter, men også internasjonale, og den trenden holder seg. Flere italienske bedrifter har booket plass, tyske og polske likeså, sier Claus Haarding, formann og messeansvarlig i Maleudstyrs- og anlægsleverandørernesbranscheforening, MAB. – Vi vet at messen er etterspurt av bransjen og visst er det kjempegøy at den nå også tiltrekker seg flere internasjonale utstillere.

 

Konferanseprogram av høyeste kvalitet

Foruten selve utstillingen satser Scandinavian Coating også på å tilby sine besøkende et veldig godt konferanseprogram, der presentasjon av bedriftsnyheter blandes med resultater fra forskningsfronten. Konferansens hovedtema 2017 er funksjonell overflatebehandling, automasjon, korrosjon og introduksjon av overflatebehandling, områder som lokker overflatebehandlere, konstruktører, teknikere, innkjøpere så vel som beslutningstakere.

 

Fellesskap står på agendaen

Som et ledd i å lokke de svenske besøkende over sundet, arrangerer Svensk Pulverlackteknisk Förening sammen med en av messens mediepartner, bransjebladet Ytforum, bussreiser til messen i København. Reisene arrangeres under konseptet "All inclusive", der besøkende tilbys bussreise, entré til messen, losji, typisk dansk lunsj og inngang til Get Together, den umåtelig populære bransjefesten. Get Together blir arrangert 15. mars på det anerkjente bryggeriet Carlsberg. Først på skjemaet står ølsmaking før kvelden avsluttes med en felles middag.

For mer informasjon: Björn Delin, VD, BraMässor Sverige AB, tel: +46 723-11 13 15, e-post: bjorn.delin@bramassor.se, www.bramassor.se og  www.scandinaviancoating.com