Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter  »  Møt Praxair på OTD – 19.–20....

Møt Praxair på OTD – 19.–20. oktober

Praxair-w

Ny sveiselab åpnet ved Praxair Teknologisenter i Porsgrunn

Den største agenten til Praxair Norge, Eiva-Safex, har flyttet sitt agentlager og butikk i Telemark fra Skien til Porsgrunn. Her har de blitt nærmeste nabo til Praxair Teknologisenter.

I den forbindelse har de gått sammen om å pusse opp Teknologisenterets sveiselaboratorium og utrustet det med nytt og moderne utstyr og maskiner.

Fredag den 14. oktober var det offisiell åpning av både Eiva-Safex sin nye butikk og den nye sveiselaben til Praxair Norge. Sammen med Praxair Norge stilte Eiva-Safex og flere utstyrsleverandører mannsterke opp til denne dagen. Det var invitert et stort antall kunder til anledningen, for å vise frem lokalitetene og alle de mulighetene som et slikt flott sted kan tilføre sveisebransjen i Norge.

Det er lagt opp til at Praxair her skal kunne drive videreutvikling av sveiseprosesser og gassblandinger til disse. I tillegg er anlegget tiltenkt å være et tilbud til de bedrifter som ønsker det å få testet ut løsninger og metoder for å optimalisere egne produksjonsprosesser.

I tilknytning til laboratoriet er det et undervisningsrom med plass til 30 personer. I kombinasjon med laboratoriet gjør dette at stedet er ideelt for gjennomføring av kurs der både teori og praksis står på programmet.

www.praxair.no