Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter

Nyheter


Ny toppsjef i Distrelec Group

Christina Aqvist blir ny administrerende direktør i Distrelec Group AG, moderselskapet til Elfa Distrelec AS. I sin nye rolle som toppsjef vil Christina fortsette å utvikle Distrelecs virksomhet og videreutvikle fokuset på kundetilfredshet.

Les mer

Kärcher bidrar til rengjøring av Globen i Stockholm før Eurovision

I forbindelse med Eurovision Song Contest, som fant sted 10.–14. mai, er Ericsson Globen for første gang siden åpningen for 27 år siden, fri for tilsmussing. Rengjøringen er utført av Klätterservice AB med utstyr fra Kärcher, som en del av Kärchers kulturelle sponsorprogram – miljøvennlig med bare varmt vann, og uten bruk av kjemikalier.

Les mer

Verktøy som tåler juling!

Maskin K. Lund introduserer Ingersoll Rand 35MAX 1/2" og 15QMAX 3/8" Ultra-Compact Impactools. Verktøyene er grundig testet, sluppet i gulvet og sparket rundt. Alt for å utvikle produkter som fungerer.

Les mer

De nominerte er...

Havforskningsinstituttet, Bergen, Scantrol Deep Vision AS, Bergen og Selfa Artic AS, Sandtorg. Stiftelsen Nor-Fishing deler ut Innovasjonsprisen for 2016 på kr 100.000 under åpningen av årets Nor-Fishing, 16. august!

Les mer

Trelleborg inngår rammeavtale med Statoil

Trelleborg sin offshorevirksomhet i Norge har signert en rammeavtale med Statoil for levering av Elastopipe, korrosjonsbeskyttelse, passiv brannbeskyttelse (PFP) samt termisk isolasjon (Vikotherm R2, S1 og P7). Rammeavtalens varighet er seks år.

Les mer

Robust sikkerhetslysgitter uten blindsone

HF Danyko AS presenterer EZ-Screen-LS fra Banner Engineering – et ekstremt robust sikkerhetslysgitter. Det har et tykt aluminiumhus i klasse IP65/67. Metall-endestykker og 5mm innfelt vindu for å unngå skade fra støt.

Les mer

Miljøvennlig bilvaskekjemi for nordiske forhold

Kärcher har nå sertifisert fem produkter for profesjonell bilvask i henhold til kravene fra miljømerket Svanen. Produktene som i 2015 ble svanemerket er Autoshampo, Bilshampo med glans, Forvask bil + (avfettingsmiddel), Høytrykksvask, og Vindusspylervæskekonsentrat.

Miljøvennlig bilvaskekjemi for nordiske forhold

Les mer

Et nytt og innovativt rekkverksystem fra Astrup

Aluflex Softline

Astrup AS har de siste årene utviklet og solgt et nytt rekkverksystem i aluminium – Aluflex Softline. Rekkverket er både norskutviklet og norskprodusert i samarbeid med Sapa og tidligere Hydro, samt Umbra Produkter AS i Sandefjord, som har bistått med ideer og erfaringer gjennom hele prosessen.

Les mer

Tror bedriften er grønnere enn den er

Er bedriften du jobber i flinkere, like flink eller svakere enn konkurrentene på miljø og gjenvinning? I en undersøkelse Rock IT har gjennomført for Grønt Punkt blant miljøansvarlige i norske bedrifter kommer det fram at hele 70 prosent mener de jobber bedre enn bransjesnittet med slike spørsmål.

Les mer

60-årsjubilanten Brubakken

Eliaden, som i år fremsto som sterkere enn noen sinne, kunne i år pynte seg med nye navn på utstillerblokka. Med Brubakken på stand har en ny bransje definitivt meldt seg på. – Med deltakelsen rettet vi blikket primært mot el-verkmarkedet, forteller Jan T. Jenssen. Han er salgsansvarlig og produktleder for liftbil hos Brubakken AS.

Les mer

Lederskifte i Relekta

Den 1. mars overtok Olle Petter Andersen (tv) jobben som daglig leder i Relekta etter gründer Rune Arnhoff, som har ledet bedriften siden oppstarten i 1977.

Les mer

En fusjon for fremtiden!

En spennende tid står foran dem. Etter fusjonen 1. mars i år har brikkene falt på plass. Det nyfusjonerte selskapet FB Bevi Norge AS vil utnytte alle ressursene i fellesskap. – Du kan si vi har drevet i samme bransje. Med fusjonen kan vi nå tilby kundene helhetlige løsninger med ett kontaktpunkt, forteller salgssjef Jørgen Strand.

 

Les mer

Ny adm. direktør i Bygg Reis Deg

Gunnar Glavin Nybø (46) er ansatt som ny administrerende direktør i Bygg Reis Deg AS. Nybø har frem til nå arbeidet som markeds- og kommunikasjonssjef i Norges Skiskytterforbund.

Les mer