Forside  »  Moderne Produksjon  »  Nyheter

Nyheter


SINTEF på ONS, stand 934:

Nanopartikler kan øke oljereservene

Framtidas oljearbeidere vil kanskje måle noen milliontedels millimeter på strømpelesten – og gi oss olje som i dag forblir i reservoaret. De er ikke helt som andre nanopartikler, småtassene som blir til i avtrekkskabinettet foran oss. Forsker Juan Yang (bildet) viser stolt fram fødestua – og et glass med milliarder av de ørsmå, kubeformede produktene som er blitt til der inne.

Les mer

Håland på ONS, stand, 770:

Blir distributør for ABB

Håland Instrumentering AS har inngått en samarbeidsavtale om salg av ABBs prosessinstrumenter og blir deres lokale distributør.

Les mer

Parker Hannifin på ONS, stand 793:

Lanserer Nobrox tetningsmateriale

Parker Hannifin har en kontinuerlig forskning og utvikling for å forbedre tetningsmaterialet i henhold til de krav og behov som industrien har. Det nye termoplastmaterialet er velegnet for tetningsløsninger, guiding og støttering for hydrauliske applikasjoner.

Les mer

SSAB Special Steels på ONS, stand 453:

Verdens nordligste Hardox in My Body oppnevnt

I forbindelse med den norske Avfallskonferansen i Tromsø 7.‒9. juni 2016, ble det 6. Hardox-in-My-Body-medlemmet oppnevnt i Norge, selskapet kan dermed skilte med å være det medlemmet nordligste i verden. På bildet: daglig leder Elin Kanstad sammen med Tobias Appelkvist, SSAB, salgssjef for Special Steels i Norge.

Les mer

PartnerPlast på ONS, stand 250:

Styrker samarbeidet

PartnerPlast og Installit signerte en avtale om samarbeid tidligere i år, og dette samarbeidet begynner nå å krystallisere seg. CEO i PartnerPlast, Tom Samuelsen (tv) og Managing Director i Installit, Ivar-Andreas Monefeldt ser frem til videre samarbeid.

Les mer

Aliaxis på ONS, stand 5350:

Presenterer Rheinhütte Pumpens brede utvalg

Som spesialist i korrosjons- og slitesterke materialer, er Rheinhütte Pumpe GmbH og Aliaxis Utilities & Industry AB ledende når det gjelder kunnskap innenfor mange spesifikke områder. Under ONS-Messen i Stavanger, viste Aliaxis Utilities & Industri, sitt brede spekter av pumper, og med den nye og lyse standdesignen profilerte Aliaxis også sitt nye navn.

Les mer

Phoenix Contact på ONS, stand 34:

Kraftige pluggforbindere der plassen er begrenset

De kraftige pluggforbinderne Heavycon EVO fra Phoenix Contact utmerker seg med det patenterte EVO-Lock-systemet. Dermed kan kabelutgangsretningen stilles inn fleksibelt på stedet.

Les mer

Beckhoff på ONS, stand 6070:

Industri-PC for små og mellomstore kontroll- og bevegelsesapplikasjoner

PC-basert kontrollteknologi fra Beckhoff er usedvanlig skalerbar i form av maskinvare og programvare som muliggjør skreddersydde løsninger for alle bruksområder. Som et svar på kostnadssensitive applikasjoner i lavere og middels effektområde, har to nye entry-level Beckhoff Industri-PC (IPC) blitt annonsert for å oppnå best-in-class resultater til en lavere pris.

Les mer

Pepperl+Fuchs på ONS, stand 750:

SmartBridge fra Pepperl+Fuchs vinner høythengende pris

SmartBridge fra Pepperl+Fuchs vinner prisen Best of Industry i kategorien Automatisering fra Vogel Business Media.

Les mer

Parker Hannifin på ONS, stand 793:

Den nye F12- generasjonen – størrelsen teller!

Parkers nye, kompakte høyeffektive F12-motorserie tilbyr bedre effekt/vekt-forhold på mindre plass. Den nye generasjonen av F12-152, F12-162 og F12-182 har en mindre byggestørrelse og lavere vekt enn det konkurrentene tilbyr, i følge produsenten.

 

Les mer

Aliaxis på ONS, stand 5350

Viser full bredde av innovative keramiske produkter

Med helt ny standdesign og profilering av sitt nye navn presenterer Aliaxis Utilities & Industry AB sine høy-ytelses keramiske produkter på ONS-messen.

Les mer

ACT og Macsa id forandrer spillereglene igjen!

– Først lanserte vi laseren Nano. Den var mindre, enklere i installasjon og bruk, og rimeligere enn gode industrilaser noen gang hadde vært; Vi forandret "spillereglene" for fremstilling av stabile og robuste lasere, forteller marketingsjef Anne Tove Håveødegård hos ACT.

Les mer