Forside  »  Moderne Produksjon  »  Mekanisk  »  TPS/i CMT - kronen på verket innen...

TPS/i CMT - kronen på verket innen sveising

Fronius_EuroBlech-w

På EuroBLECH-messen i Hannover introduserer Fronius TPS/i CMT enda et høydepunkt fra den nyeste generasjonen sveisesystemer. Fra 25. til 29. oktober kan profesjonelle og sveiseteknikk-interesserte la seg imponere av den svært dynamiske sveiseprosessen med den mest stabile lysbuen i verden ved stand F174 i hall 13.

I tillegg kan besøkende forvente å finne flere nyheter, inkludert Virtual Welding TIG, TransPocket 150/180, sveisepistolen PullMig CMT TPS/i og LaserHybrid Twin.

 

Presenteres for første gang

Den markedsledende leverandøren av sveiseteknologi vil for første gang presentere sitt nyeste produkt til et bredt publikum på EuroBLECH-messen: Den legendariske CMT-prosessen som oppgradering til TPS/i – for manuell og robotstøttet sveising. Dermed byr Fronius på verdens mest stabile lysbue med minst sveisesprut – som ikke "bare" er kald, men som også gjør det mulig med trinnvis regulering av varmetilførsel fra kaldt til varmt.

 

Høy dynamikk

Ved messestanden vil de besøkende også kunne se sveisepistolen PullMig, som har blitt utviklet for TPS/i CMT. Takket være en robust konstruksjon og ergonomisk håndtering kan den vise til svært høy dynamikk, og den overbeviser dessuten med et utvendig rør i rustfritt stål på pistolkroppen som sørger for utmerket stabilitet. I tillegg gjør en innovasjon innen sveisesimuleringsplattformen Virtual Welding det nå enda enklere å lære TIG-sveiseprosessen.

 

Raskere regulering

Med strømkilden TransPocket 150/180 gjøres det enda bedre innen elektrodesveising. Her brukes et digitalisert og intelligent resonanskonsept som gir en raskere regulering. Resultatet er forbedret tenning, mindre sveisesprut og en svært stabil lysbue. Dette betyr full fres forover med den nye LaserHybrid Twin – høyeffektssveiseprosessen er den perfekte partneren for maksimale sveisehastigheter ved opptil 4 mm materialstyrke og maksimal fugefylling.

Se også www.fronius.no