Forside  »  Moderne Produksjon  »  Mekanisk  »  Secos nye Highfeed-fres

Secos nye Highfeed-fres

Secos_Highfeed-w

Med lanseringen av Highfeed 6 har Seco Tools utvidet sortimentet for høyproduktivitetsfreser med lang verktøylivslengde – det nyeste tilskuddet til denne serien av freser med vendeskjær.

Denne nye fresen er spesialutformet for å gi høyere sponavgang, noe som gir vesentlig bedre produktivitet og suveren livslengde. Highfeed 6-freseverktøyet gir utmerket ytelse i stål og støpejern, noe som gjør det spesielt godt egnet innen formfresingsbransjen. Det kan også brukes på en rekke vanskeligere materialer, fra rustfritt stål til varmebestandige superlegeringer.

 

Lang og pålitelig ytelse

Verktøyet fungerer like bra innen alle bruksområder med høy mating, inkludert planfresing, sporfresing, konturfresing, dykkfresing og spiralinterpolering. Fresene er i stand til å gi 1,8 mm aksial fresedybde og har tosidige skjær med seks skjæregger for uovertruffen materialavgang og lave driftskostnader.

Highfeed 6-freser styrer bearbeidingskraften opp i maskinspindelen fremfor radielt mot siden av verktøyet. Dette gjør at verktøyet ikke blir utsatt for så store vibrasjoner, og at det gir lang og pålitelig ytelse selv ved lange overheng.

Den fleksible Highfeed 6-fresen er tilgjengelig i13 ulike ytre diametre fra 50 til 160 mm. I tillegg er både normal og tett-tannet versjon tilgjengelig. Skjærene er tilgjengelig med tre skjærgeometrier. Et bredt utvalg av sorter og beleggingsalternativer er også tilgjengelig.

For mer informasjon: Seco Tools AS, v/ Terje Sivesind, tel: 67 92 73 03, e-post: terje.sivesind@secotools.com, www.secotools.com/highfeed6