Forside  »  Moderne Produksjon  »  Mekanisk  »  Seco utvider porteføljen av T4-12...

Seco utvider porteføljen av T4-12 spiralfreser

Seco_T4-12-w

Ved å legge til større skjærstørrelser i den populære T4-12-serien av hjørne- og spiralfreser gir Seco nå mulighet til å oppnå større kuttdybder og høyere sponavgang ved grov og semifin bearbeiding av stål, støpejern og andre materialer.

Økningen av skjærstørrelsene er en videreføring av fordelene og stabiliteten innen T4-12-serien. Alle skjærene har fire kurvede skjærekanter som reduserer kostnadene og sikrer jevn maskinering. Disse skjærene festes tangensielt i fresene for å gi økt ytelse, stabilitet og enklere tilgang til skruene ved montering. I tillegg retter dette skjærekreftene mot den tykkeste delen av skjærene, noe som bidrar til økt sponavgang på disse produktene.

Diameterne T4-12 hjørnefresene strekker seg fra 25 til 125 mm, med hjørneradier på skjærene opptil 3,1 mm. Alternativer med normal og tett tanninndeling bidrar til vellykket sporfresing og optimalisert konturfresing. Innvendige kjølekanaler i fresene forbedrer ytelsen ytterligere. T4-12 hjørnefreser er tilgjengelig med ulike skaft og fresedorinnfestninger.

Diameterne T4-12 spiralfresene strekker seg fra 50 til 100 mm, med hjørneradier på skjærene opptil 3,1 mm. Skjærene finnes også i et stort utvalg av sorter og geometrier, inkludert svært positive sponvinkler. Normaltannede freser brukes til sporfresing og konturfresing, mens versjoner med tett tanninndeling håndterer konturfresing med en radiell inngrepsbredde (Ae) på 30 prosent med full aksial kuttdybde (Ap). Innfestning for disse fresene er fresedor, Weldon og Seco Weldon.

For mer informasjon: Seco Tools AS, tel: 67 92 73 00, e-post: office.no@secotools.com, www.secotools.com/squaret4