Forside  »  Moderne Produksjon  »  Mekanisk  »  Salvagnini på EuroBLECH 2016

Salvagnini på EuroBLECH 2016

Salvagnini_Flexcell-w

Med 50 års erfaring i bagasjen bekrefter Salvagnini sin posisjon og ledende rolle som en innovativ utvikler av systemer for platebearbeiding – løsninger skapt for en maksimal effektivitetsprosess. Salvagnini tilbyr profesjonell ekspertise som veiledere for sine kunder som fører til valg av riktige løsninger som dekker bedriftens behov.

På Euroblech har man mulighet til å se produksjonsløsninger med tilhørende prosesser og tekniske nyvinninger som vil prege fremtidens industri. Salvagnini vil møte markedets forventinger gjennom presentasjon av sin teknikk som oppnår konkrete fordeler i produksjonen, og som også lykkes med å forutse kommende trender.

 

Effektiv produksjonsflyt

I Hannover vil Salvagnini blant annet vise prosesseffektiviteten i den helautomatiske S4 + P4-linjen, i en ny kompakt versjon. Linjen sikrer effektiv produksjonsflyt av stansede og knekte detaljer, som medfører økt fleksibilitet og produksjon.

Selskapet vil også vise seneste ”state-of-the-art” innen panelknekketeknikken: den nyeste modellen P4l-2520, med både økt knekkehøyde (203 mm) og et energiforbruk i snitt på ca 9kW ved full drift. Den inneholder flere nyheter med vekt på fleksibilitet – helautomatisk med alt riktig fra første detalj. Dette er mulig ettersom maskinen automatisk takler materialvariasjoner i knekkesyklusen.

 

Automatisk verktøyjustering

Den nye smarte Flexcell viser at Salvagnini også er løsningsorientert innen prosessautomasjon. Cellen består av to frittstående maskiner, den kompakte P2lean panelknekkemaskinen og B3 ATA kantpresse, som betjenes av kun én operatør. Disse styres av en programvare som sikrer effektiv cellehåndtering og øker produksjonseffektiviteten og brukervennlighet.

"ATA", (Automatic Tool Adjustment), som betyr automatisk verktøyjustering, er et fleksibelt valg for Salvagninis kantpresseprogram. Her programmeres både posisjoneringen og justering av verktøylengden helt automatisk, på bare noen sekunder. Dette systemet muliggjør også at man kan produsere varierte detaljer, enkeltstående partier eller til og med en-stykk-produksjon. En kostnadseffektiv løsning som reduserer stoppkostnadene dramatisk.

 

Helt uten bemanning

Den banebrytende L5 fiberlaseren i 4kW-versjon er helt automatisert, dvs. utstyrt med automatisk inn- og utmating, samt Salvagninis unike selvprogrammerende MCL stablingsutstyr. Dette er en produksjonsenhet som går helt ubemannet, der man også kan merke opp de skårne detaljene, for å gå videre nedover til neste prosess i Flexcell.

L5 har optimert skjærebanene ytterligere takket være utviklingen av det høydynamiske kompasset og den nyeste teknikken, nemlig "on-fly"-skjæring. Dessuten inneholder maskinene viktige nye tekniske innovasjoner innen skjæreprosesser, som for eksempel APC – Adaptive Piercing Control, hvilket reduserer den totale tiden for bearbeiding dramatisk. I tillegg vil Salvagnini presentere AVS, et visjonssystem med et kamera plassert nære skjærhodet, for rask og nøyaktig referanse av detaljer, hull og preginger etc., for eksakt skjæring. Selskapet kommer også til å vise en helt unik måte å styre varmedistribusjonen på fokuseringshodet, som er helt avgjørende for en sikker prosess og jevn kvalitet.

 

Helt elektrisk

Og til slutt må ikke P1 glemmes, som er den lille hel-elektriske panelknekkemaskinen i familien, som nå kommer i helautomatisk utførelse med ABA, hvilket innebærer at selve verktøysegmentet er automatisk programmerbart, som de øvrige panelknekkemaskinene i den store familien med 11 ulike modeller.

For mer informasjon: Salvagnini Scandinavia AB, tel: +46 370 207 30, e-post: info@salvagnini.se, www.salvagnini.se