Forside  »  Moderne Produksjon  »  Mekanisk  »  Isels store nyhet på AMB 2016:

Isels store nyhet på AMB 2016:

Solectro-w

G823-TL HSC-fresemaskin fra Isel Germany

I midten av september presenterte Isel Germany de nye HSC-fresemaskinene G813-TL og G823-TL.

G813-TL (4-akset) og G823-TL (5-akset) var Isel Germanys store nyheter på AMB 2016. HSC-fresemaskiner med rotasjons- og høyhastighetsfreseteknikk muliggjør 4-, respektive 5-akset bearbeiding. G813-TL og G823-TL er spesielt konstruert for svært nøyaktig mikrobearbeiding, og er egnet for både prototyper serieproduksjon.

De nye fresemaskinene har en praktisk og kompakt design for å oppnå en stor bearbeidingsflate med minst mulig plassbehov. Maskinene er optimert for å oppnå bemerkelsesverdig høy kapasitet, produktivitet og fleksibilitet. Den solide granitt-/støpejernskonstruksjonen gir en stabil og solid plattform. Både G813-TL og G823-TL er enkle å bruke og betjenes via et 12" berøringspanel.

 

Bearbeiding i øvre sjikt

HSC-fresemaskinene G813-TL og G823-TL har 2,5 kW høyfrekvent spindel med HSK-E 25

verktøykjegle og helautomatisk super-raskt verktøybytte på ca 2 sekunder. De nye maskinene er også utstyrt med et EROWA ER7521 verktøyoppspenningssystem.

 

Åpent styresystem

HSC fresemaskinene har et åpent styresystem som gjør enkel kommunikasjonstilpassing mulig, fleksibelt nettverk og også for tilslutning til overordnet nettverk "smart factory".

Eksempler på materiale som kan bearbeides er grafitt, edelstål, høylegert stål, herdet stål, titan, keramikk, gull og sølv. Eksempler på bruksområder er mikrobearbeiding, medisinteknikk, urverksindustrien, verktøys- og formkonstruksjon og våtbearbeiding.

Solectro AB tilbyr et bredt spekter i utvikling, produksjon, salg og service av komponenter for automatisering, totalløsninger, spesialmaskiner, roboter, CNC-maskiner, CNC freseverktøy, PCB prototyping, laser, SMD og dentalmaskiner.

For mer informasjon: SOLECTRO AB, tel: + 46 40-536600, e-post: solectro@solectro.se, www.solectro.se