Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk  »  Nytt samarbeid med engelsk kode-gigant

Nytt samarbeid med engelsk kode-gigant

Multicheck

Multicheck AS, som er etablert med kontor i Oslo, er valgt som ny norsk og dansk leverandør av utstyr fra Linx Printing Technologies – et ledende britisk konsern som leverer globale merkeløsninger for merking på produkter og emballasje – både, laserprint, thermoprint og inkjet.

Selskapet er allerede i dag en av Skandinavias ledende leverandører av kontrolløsninger til industrien, av for eksempel vekter, røntgen, kontrollvekter og metalldetektorer.

Merkemaskinene fra britiske Linx er kjent som kvalitetsprodukter. De er tidsbesparende, driftssikre og meget brukervennlige, og dermed også en faktor på bunnlinjen for bedriftene.

 

Driftssikkerhet

Linx merkemaskiner skriver på de fleste typer produkter, fra flasker, kasser og bokser til farmasiprodukter, kabler, trevirke, elektriske komponenter og bildeler. Maskinene er mye anvendt i næringsmiddelindustri og merker direkte på kjøtt, på meieriprodukter samt fisk og skaldyr.

Maskinene brukes på produkter hvor det er behov for produktmerking, varenummer, dato, strekkoder eller andre koder.

– Utstyret fra Linx passer perfekt inn i vårt utvalg av kvalitetsprodukter, forteller Country Manager Multicheck AS, Kristian Dyhr.

For Linx Printing Technologies vil samarbeidet med Multicheck AS sikre driftssikkerhet for danske kunder, hvor et serviceteam tilbyr 24 timers service alle ukedager. 

I hovedkvarteret i St. Ives i England, ser Linx Printing Technologies store muligheter for norske kunder i det nye samarbeidet med den danske virksomheten.

– Multichecks lange erfaring og høye servicenivå vil sikre norske kunder maksimale fordeler med vårt utstyr, sier Commercial Director hos Linx Printing Technologies, Chris Pick.

Multichecks samarbeid med Linx Printing Technologies er allerede i gang.

For mer informasjon: Multicheck AS, tel: 484 49 445, e-post: mail@multicheck.no