Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk  »  Easyfairs Empack 2016 i unik forpakning!

Easyfairs Empack 2016 i unik forpakning!

Easyfairs_Empack-w

2016 befester Easyfairs på alvor sin posisjon i emballasjeverdenen. På Empack i Stockholm fra 5. til 6. oktober lanseres tre nye messer: Label & Print, Packaging Innovations og Luxury Packaging.

Sammen med den veletablerte og fremgangsrike Empack-messen blir arrangementet Nordens største og mest komplette møtested for forpakningsbransjen.

De tre messene er en del av Easyfairs' Empack-familie som er Europas største nettverk av emballasjemesser med totalt 32 arrangementer fordelt på 11 land og 16 byer. Et globalt møtested for leverandører og innkjøpere i forpakningsindustrien, med lokal forankring.

 

Samtlige merker presentert

Empack er messen der blant annet emballasjeteknikere, sjefingeniører, driftssjefer og produksjonssjefer kan investere i emballasjemaskiner, industriemballasje, transportoppgaver, robotløsninger, logistikkutstyr og automasjonsløsninger.

Label & Print er messen som tilbyr alt innen digitalt trykk, litografi, dyptrykk, flexografi, etikettering og merkeløsninger, 3D-print og aktiv intelligent emballasje.

Packaging Innovations presenterer blant annet innovative materialer, smarte emballasjeløsninger og ny forpakningsteknologi.

Luxury Packaging er Nordens eneste messe med 100 prosent fokus på eksklusiv emballasje og merkevarebygging. Her kan marketingsjefer, pakningsdesignere, sjefdesignere med fler få inspirasjon samt investere i de seneste innovasjonene, trendene, teknikker og produkter innen området luksusemballasje.

– Det er utrolig spennende å lansere disse nye messene og at Easyfairs med dette introduserer samtlige merker i vår fremgangsrike emballasjeportefølje i Norden, sier Jenni Heidenfors, prosjektsjef for Easyfairs emballasjemesser i Norden.

Se også www.eaysfairs.com