Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk  »  Cargonet går for Kalmar...

Cargonet går for Kalmar reachstackers - igjen!

Kalmar1-w

Cargonet har i mange år vært en stor kunde av Kalmar på reachstackers. – Vi er meget stolte over å nok en gang bli valgt som leverandør av reachstackers til Cargonets sine godsterminaler rundt om i Norge, sier salgssjef Bjørn Fritzell hos Kalmar. Her sammen med Cargonets Jan Frede Strandvik.

Avtalen er på tre år med opsjon på to til. De to første reachstackerne er nå klare for levering. Det blir terminalene i Bergen og Narvik først og deretter Alnabru og Gandal (Stavanger) i løpet av 2016.

Alle maskinene har en akselavstand på 6500mm og 18.00*33 dekk. I følge Jan Frede Strandvik i Cargonet er dette en meget bra kombinasjon, ikke for lang og med stor kapasitet.

Maskinene har en lang rekke muligheter; klimaanlegg, spakstyring, elektrisk høy og senkbart ratt samt hydraulikkonsole, containerteller, vekt, hydraulisk flyttbart førerhus, elektrisk oppvarmede speil, automatgir, ryggekamera, massevis av LED-lys, mm.

Cargonet har i tillegg i bestilling to av Kalmars nye terminaltraktorer, T2, som ses i bakgrunnen på bildet.

For mer informasjon: Kalmar AS, v/ salgssjef Bjørn Fritzell, mob: 47 65 02 19, e-post: bjorn.fritell@kalmarglobal.com, www.kalmar.no