Forside  »  Moderne Produksjon  »  Logistikk

Logistikk


Verdens mest moderne fabrikk i sitt slag

Produksjonen ved Jungheinrichs nye fabrikk nordøst for München har skutt fart og overbeviser med trucker i premiumkvalitet og korte leveringstider. Fabrikken, som sto ferdig høsten 2013, er verdens mest moderne fabrikk for lager- og systemtrucker.

Les mer

Årets trucker kåret på Cemat

Toyota, Crown, Jungheinrich og Still ble alle belønnet med utmerkelsen Årets truck 2014. Den høytidelige seremonien fant sted under logistikkmessen Cemat i Hannover i mai. Ifoy Awards deles ut i fem klasser. På bildet er alle prisvinnerne for 2014 samlet. Foto: Ifoy Award

Les mer

Nye kompakte skyvemasttrucker fra Jungheinrich

Nå i sommer har Jungheinrich kommet med nye skyvemasttrucker i 1-serien. Det handler om svært kompakte trucker med en løftekapasitet på opptil 1200 kilo. Truckene av typen ETV 110 og ETV 112 bruker inntil 10 prosent mindre energi sammenlignet med tidligere modeller. Med innføringen av den nye 1-serien får alle skyvemasttruckene fra Jungheinrich en enhetlig design.

Les mer

AASS Bryggerier med frisk investering i ny pakkelinje

AASS Bryggeri i Drammen er landets eldste familieeide bryggeri, men merker overhodet ikke at de begynner å "dra på årene". Tvert imot er det et offensivt og moderne bryggeri som blant investeringer på hele 90 millioner også har satset på nytt Pall-Pack-8000 utstyr.

Les mer

Nortura velger Pall-Pack - igjen!

– Vi har ikke mindre enn tre Pall-Pack 8000 fra tidligere, så når vi skulle ha en fjerde maskin, var det ganske naturlig for oss å se på samme leverandør. Siden vi kjenner dem fra tidligere, blir det lett til at man ser dem som det naturlige valget.

Les mer

18 Mosca-er i full sving

– Vi startet opp i 1998, og stroppemaskinene fra Pall-Pack AS har vært med oss helt fra begynnelsen. Nå har vi totalt 18 stk. Mosca stroppemaskiner i full sving fordelt på tre produksjonslinjer, så her får de virkelig kjørt seg. Da vi nylig skulle erstatte og utvide maskinparken, var vi ikke i tvil om valget.

Les mer

Mosca presenterer SoniXs

Under årets Seafood Processing i Brussel presenterte Mosca GmbH den første stroppemaskinen med sidesveiser som er korrosjonsbestandige og arbeider med Mosca sin egne ultralydteknologi SoniXs.

Les mer

Ny generasjon diesel- og gasstrucker

På Cemat 2014 som går av stabelen19. til 23. mai presenterer Jungheinrich en komplett nyutviklet generasjon av nye diesel- og gasstrucker. Truckene, som produseres i Moosburg, Bayern, i Tyskland, er av gjennomgående høy kvalitet med komfort i særklasse. Truckene oppnår over gjennomsnittlige omløpshastigheter i sin klasse ved samtidig lavt energiforbruk.

Les mer

Motvektstrucker med ny førerplassinnredning

På årets CeMAT 2014, verdens ledende messe for internlogistikk, presenterer Jungheinrich motvektstrucker med ny førerplassinnredning. Nye trucker, ny ergonomi, sikkerhet og lønnsomhet vil stå i sentrum.

Les mer

Stor suksess – ingen tilfeldighet

Skritt for skritt har OSO Hotwater AS vokst seg til å bli norsk markedsleder innen utvikling og produksjon av varmtvannsberedere. Pall-Pack palleviklere og Mosca stroppemaskiner sørger for økt godsstabilitet og sparer tunge løft ved Hokksund-bedriften.

Les mer

Spennende Toyota-nyheter på Cemat i mai

I samarbeid med spanske Mecalux inkluderer Toyota Material Handling nå pallereoler i sortimentet. Det var en av flere nyheter når Toyota gjorde sin forhåndspresentasjon av årets Cemat-satsing. Noen rene trucknyheter er at lavtløfteren Levio P kommer i en helt ny versjon med vekselstrømsmotorer, og at dieseltrucken Tonero nå også finnes i hydrostatversjon.

Les mer

Løfter alt som løftes kan – også oljerigger

Symaskinen raser av gårde. Den splitter nye maskinen syr to parallelle sømmer i en operasjon. Den råsterke fiberstroppen tar form. AS Hamas på Mysen er Norges største produsent av polyester løfteutstyr. – Vi konkurrerer selvsagt mye med import, men vi ser det som et stort fortrinn å kunne produsere alt selv. Veldig mange kunder føler det som en ekstra trygghet, sier Svein Olav Kjeve.

Les mer